ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

TBWA\Entelia - Young Lions

TBWA\Entelia - Young Lions

Τα Young Lions διατάραξαν την TBWA\Entelia και ‘μεις φυσικά λατρέψαμε αυτό το Disruption! Το Σάββατο, στις 21 Μαρτίου τα δικά μας λιοντάρια, Άννα Μιλτιάδου και Ρολάνδος Κωνσταντίνου κέρδισαν το πρώτο βραβείο στον πρώτο Διαγωνισμό Young Lions στην Κύπρο, στην κατηγορία Cyber, κάνοντάς μας ιδιαίτερα υπερήφανους.

 

Η Άννα, Creative Artist και ο Ρολάνδος, Digital Media Planner, συνεργάστηκαν έχοντας στη διάθεσή τους 24 ώρες για να δημιουργήσουν μία ψηφιακή διαδραστική καμπάνια για την παιδική κακοποίηση με στόχο την προώθηση και την υποστήριξη του έργου του ”Dr. Yiota Demetriou - The Dancing Queen Foundation”. Οι δυο τους δούλεψαν με αφοσίωση,  πάθος και ανατρεπτικά. Έτσι κερδίζονται οι νίκες.

Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να τους δούμε να λάμπουν στις Κάννες φέτος τον Ιούνιο στον διαγωνισμό Cannes Lions.
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top